Через кілька місяців після перших чуток Netflix нарешті готовий до прямих трансляцій. Сервіс підтвердив, що Кріс Рок дебютує з комедійним спецвипуском у прямому ефірі на початку 2023 року. За словами компанії, він стане «першим артистом», який отримає цю нагоду, і трансляція буде доступна по всьому світу.

Компанія розкрила свою стратегію прямого ефіру після публікації Deadline в травні цього року. Тоді Netflix заявив, що зосередиться на не сценарних матеріалах, таких як стендап-спецпроєкти, конкурсні шоу і майбутній фестиваль Netflix is a Joke. Теоретично, ви можете проголосувати за реаліті-шоу або подивитися сирий комедійний виступ з помилками.

Це розширення не є чимось приголомшливим, оскільки деякі з основних конкурентів Netflix мають принаймні якусь форму прямої трансляції. Disney+ транслював номінації на премію «Оскар» у лютому, а цієї осені покаже в прямому ефірі епізоди «Танців з зірками». Інші значну увагу приділяють спорту. Наприклад, Amazon Prime Video транслює щотижневі матчі НФЛ, а Apple TV+ показує бейсбол у п’ятницю ввечері.