Оновлений седан Honda Accord дебютує у США – оприлюднені перші світлини та технічні характеристики. Й що ми бачимо?

По-перше, суттєву зміну дизайну: решітка радіатора встановлена вертикально, фари й ліхтарі розтягнулись по ширині, капот витягнувся по горизонталі. Загалом дизайн Honda Accord відтепер нагадує нові генерації Honda Civic та Honda Pilot. По-друге, автомобіль знову зріс у розмірах – відтепер загальна довжина сягає 4,97 метра при 2,83-метровій базі. В залежності від обраної версії, новий седан отримає 17- або 19-дюймові колісні диски.

До речі, під цим видовженим капотом може встановлюватись один з двох бензинових двигунів. Або 1,5-літровий 192-сильний «турбо» з технологією VTEC та у парі з CVT-трансмісією. Або 2-літровий гібрид потужністю у 204 «конячки». На жаль, але більш потужна 252-сильна версія більше не пропонується. Ось і виходить: новий седан Honda Accord додав у розмірах, проте втратив найбільш потужну версію.

Але ж де ще здобув, крім як у розмірах? Гарантовано – у салоні. Передня панель отримала горизонтальну лінію, що пов’язує дефлектори вентиляції. По центру може бути встановлено 7-дюймовий або навіть 12,3-дюймовий дисплей, в залежності від версії. Комбінація приладів побудована на основі 10,2-дюймового монітора. А для водія та переднього пасажира запропоновані особливо комфортні сидіння з технологією body stabilizing.

Продажі нового Honda Accord у США стартують вже незабаром, на самому початку 2023 року.