Вже традиційно Sony починає “додаткову” роздачу ігор для дорожчих тарифів PS Plus в середині місяця, через два тижні після загального анонсу для всіх пакетів, включно з базовим PS Plus Essential. Так, у листопаді передплатники тарифів Extra і Premium зможуть додати до своїх бібліотек наступні ігри:

The Elder Scrolls V: Skyrim – Special Edition (PS4, PS5). Гра не потребує зайвих слів, у неї майже напевне вже грали всі, хто цікавиться рольовими іграми у відкритому світі, але все ж таки — тепер її можна додати у свою колекцію ще й на платформі Sony, якщо ви цього досі не зробили. Зазначимо, PS4-версія ремастера вийшла 6 років тому, на PS5 гра з’явилася рівно рік тому, у листопаді 2021 р.

Ігри з франшизи Tom Clancy. Забрати можна три гри: тактичний кооперативний шутер Rainbow Six Siege (PS4, PS5), онлайновий шутер з рольовими елементами The Division 2 (PS4) та ще один шутер у відкритому світі – Ghost Recon Breakpoint (PS4).

Франшиза Kingdom Hearts. Першою чергою слід зазначити Kingdom Hearts III (PS4), що вийшла у 2019 р. і була добре прийнята як критиками, так і гравцями. Також передплатники тарифів PS Plus Extra та Premium зможуть отримати колекції ремастерів Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX (PS4) і Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue (PS4), плюс Kingdom Hearts: Melody of Memory (PS4) — ритмічну гру, в якій гравцям треба вчасно, “під музику”, натискати кнопки.

Крім того, на тарифах Extra і Premium у листопаді роздають платформер Oddworld: Soulstorm – Enhanced Edition (PS4, PS5), космічний екшен Chorus (PS4, PS5), адвентюру What Remains of Edith Finch (PS4), головоломку The Gardens Between (PS4, PS5), дві гри з серії Earth Defense Force (PS4) і Onee Chanbara Origin (PS4) — ремастер перших двох ігор кривавого японського слешеру.

Додатково каталог “класики” тарифу PS Plus Premium поповниться іграми франшизи Ratchet & Clank для PS3: першими чотирма частинами оригінальної серії та Tools of Destruction із Future Saga.