Для дисплею компанія використовує просту назву Stretchable (“той, що розтягується”): він повнокольоровий, базується на технології microLED з кроком пікселів 40μm, у “нерозтягнутому” стані має діагональ 12” і щільність точок 100 PPI.

Виробник не зазначає роздільну здатність екрана, зауважуючи лише, що вона “відповідна більшості існуючих моніторів”. Зауважимо, що аналогічна щільність точок характерна для Full HD екранів діагоналлю 22” — тож роздільну здатність продемонстрованого 12-дюймового дисплею зі співвідношенням сторін щонайменше 2:1 (судячи з офіційних фото) можна приблизно оцінити десь у 1100х500 точок.

За словами LG Display, у Stretchable дисплеї використовується еластичний силікон — такий самий, як і в контактних лінзах, завдяки чому він має гнучкість гумової стрічки та може розтягуватися до 14 дюймів. А спеціальна гнучка пружинна дротова система (на відміну від традиційної лінійної, що використовується у звичайних дисплеях) може витримувати численні зміни форми й додає екрану надійності та довговічності.

Щодо варіантів практичного застосування — LG Display вважає, що Stretchable дисплей можна використовувати у різноманітних сценаріях, тому що він дуже легко кріпиться до вигнутих поверхонь — одягу, шкіри, транспорту тощо.