Польський розробник та видавець 11 Bit Studios, автори This War of Mine та Frostpunk, які вже декілька разів з початку повномасштабного вторгнення переказували гроші на користь України, пропонує придбати повну колекцію своїх ігор усього за $15 і разом з цим допомогти Україні.

На сервісі Humble Bundle з’явився бандл 11 Bit Studios Complete Collection до якого входять усі дев’ять ігор, розроблені та видані 11 Bit, включаючи навіть найновішу South of the Circle. При цьому усі ігри тут у варіантах Complete Edition, Collection або Game of the Year Edition, тобто з усіма DLC! Це дійсно ДУЖЕ крута пропозиція.

Частина коштів з продажу бандлу перераховується до українсько-американської громадської організації Razom for Ukraine, яка доправляє до України життєво необхідні медичні засоби та допомагає українським біженцям за кордоном.

На час написання новини 11 Bit Studios Complete Collection зібрав $10 706 на допомогу, десь по $2 за кожний продаж. Зверніть увагу, на Humble Bundle кожен сам може визначати частку благодійного внеску та фонд, який її отримає.

Тож якщо в вас ще нема усіх ігор 11 Bit Studios, радимо звернути увагу на цей бандл, ігри у ньому дійсно дуже круті.