Видання Carscoops натякає на майбутні оновлення для Peugeot 208 – вже влітку 2023 року автомобіль актуальної генерації може суттєво змінитись. Як саме?

По-перше, дизайн передньої частини буде виконано у стилі новітніх моделей Peugeot: збільшені пазурі, масивна решітка радіатора, інше оформлення бампера. По-друге, очікуються зміни в салоні: нові матеріали оздоблення, цифрова панель приладів, оновлений центральний дисплей тощо.

Але чи не найбільші зміни мають статись під капотом Peugeot 208. Адже турбодизель може поступитись місцем новому гібриду потужністю 136 «коней», що складається з бензинового 1,2-літрового мотора та MHEV-додатку: такий гібрид має поєднати гарну динаміку з непоганою економічністю. Також оновиться й електрична версія Peugeot e-208: очікуємо збільшення потужності (156 к.с.) та акумулятору (номінально 51 кВт·год), що дозволить гарантовано подолати 400 км на одній повній зарядці. Нарешті, ще прогнозується версія Peugeot 208 PSE, яка стане ідеологічним наступником GTi, проте буде побудована з урахуванням сучасних технологій електрифікації.

Цікаво? Тоді чекаємо 2023 року, щоб дізнатись всі деталі!