Компактний електромобіль FIAT 500e відносно нещодавно змінив генерацію – він став більшим та потужнішим, отримав сучасний дизайн (хоча й у стилі «ретро»), суттєво наростив дистанцію пробігу. А тепер ще й готується додати до переліку доступних версій один дуже цікавий варіант – це «заряджений» FIAT 500e Abarth. Про що розповідає видання AUTOCAR, демонструючи шпигунські фотографії прототипа нового електромобіля на випробуваннях.

Очікується, що електромобіль FIAT 500e Abarth (або ж просто Abarth 500 EV) отримає видозмінений передній бампер, задній спойлер, величезні колеса. Також має з’явитись власний логотип Abarth – адже наразі це ім’я намагаються позиціювати як окремий бренд, а не просто позначення зарядженої версії вже наявної моделі. Тому й можливі варіанти назви новинки: не просто FIAT 500e Abarth, а саме Abarth 500 EV.

Однак всі деталі стануть зрозумілі згодом. Як і потужність та динамічні якості новинки. Очікується покращення динаміки 0-100 км/год до приблизно за 7 секунд (у звичайного FIAT 500e зараз близько 9 секунд) та зростання максимальної швидкості до 160 км/год (у звичайного FIAT 500e зараз 150 км/год) – в цих показниках ми зможемо переконатись вже у 2023 році, коли має дебютувати цей маленький «гарячий» електромобіль.