Компанія Porsche готова запропонувати нову спеціальну версію Style Edition для моделей серії 718 з кузовами «родстер» та «купе». Як це зазвичай буває, додано лише декілька деталей, проте вони роблять автомобілі особливими.

Наприклад, Porsche 718 Boxster Style Edition на світлинах нижче представлений у кольорі Rubi Star Neo – це наче нове втілення забарвлення Rubi Star, яке вперше було використано для Porsche 964 Carrera RS. Крім того, автомобіль Porsche 718 Boxster Style Edition вирізняється 20-дюймовими колесами та фірмовими наклейками на кузові.

А ще вирізняється розширеною комплектацією: спортивна вихлопна система, фари PDLS, камера заднього огляду, двозонний клімат-контроль. В салоні можна побачити сидіння зі шкіряним оздобленням та логотипами на підголівниках. Також використані килимки з прострочуванням Chalk, встановлено рульове колесо з підігрівом та металеві ручки дверцят з підсвічуванням.

Крім родстера Boxster, аналогічне виконання запропоновано й для купе Porsche 718 Cayman Style Edition: великі колеса, наліпки, покращена комплектація. Варто відзначити, що обидва автомобілі комплектують бензиновим 2-літровим двигуном потужністю 300 «коней». За наявності 6-ступеневої «механіки» прискорення 0-100 км/год відбувається за 4,9 секунди, але у варіанті з трансмісією PDK цей показник зменшується навіть до 4,5 секунд. Непогано для 4-цилідрового «турбо»!

Автомобілі спочатку будуть запропоновані для ринку Європи, а згодом приїдуть і у США – у будь-якому випадку йдеться про початок 2023 року.