Компанія Bentley презентує нову версію свого кросовера Bentayga, що вже став бестселером для британців. Але ж чим більше продажі – тим більш вагомою стає потреба виділятись. Особливо, коли йдеться про такі дорогі та «особливі» автомобілі, як Bentley.

То ж компанія підготувала для вибагливих клієнтів чергову особливу версію автомобіля – це кросовер Bentley Bentayga Odyssean Edition, що буде виготовлений лише у 70 екземплярах. І що ж особливого в цих екземплярах, окрім додаткових логотипів на задніх стійках даху?

Ззовні – знайомий кросовер Bentley Bentayga, лише в оновленому варіанті та з певною комбінацією кольорів кузова й колісних дисків. Всередині – також знайомий PHEV-гібрид: бензиновий 3-літровий V6 у парі з електродвигуном видають 462 к.с. потужності. Цього вистачає на прискорення до «сотні» за 5,3 секунди та 254 км/год максимальної швидкості. А ще Bentley Bentayga Odyssean Edition може подолати до 45 км лише на електроприводі.

Проте все це вже було. А ось що нового – то це салон. Виконаний так, аби поєднати фірмову розкіш Bentley та натяки на екологічні настрої. Наприклад, сидіння вкриті натуральною шкірою та твідовою тканиною, що є традиційною для «британців». А ще в оздоблені використаний шпон акації з відкритими порами, що вкритий трьома шарами лаку загальною товщиною лише 0,1 мм.

Автомобілі Bentley Bentayga Odyssean Edition вже доступні для замовлення. Проте перші товарні екземпляри будуть виготовлені та доставлені клієнтам на початку наступного року.