Level Zero – асиметричний фантастичний PvP-горор, у якому команда вчених має полагодити електросистему, щоб втекти з місця де їм загрожує смерть. Світло – це головна зброя та засіб захисту від інопланетних монстрів, що полюють на вчених.

Гру розробляє студія DogHowl Games, створена українськими фахівцями у лютому 2022 р. на Кіпрі. Співробітники нової студії раніше працювали в таких компаніях як Gameloft (Харків), Room 8 Studio (Київ), Twin Win Games (Київ), AB Games (Київ), Wargaming (Київ) і таке інше. Зараз частка колективу залишається в Україні, а частка розкидана по європейським країнам.

Події Level Zero відбуваються у 2058 році на планеті Туріон, де працює група дослідників корпорації «Нові Горизонти». Щоби вціліти вчені мають працювати разом, ремонтувати різноманітні прилади при обмеженій кількості ресурсів (щось це мені нагадує) та захищатися від монстрів, що чатують на них(підстерігають їх) у темряві.

Вчених четверо, монстрів двоє. Граючи за монстрів гравці полюють на вчених використовуючи телепатію, пастки та маніпуляцію електрикою.

За атмосферою гра нагадую серію Alien та чомусь Among Us.

Level Zero використовує рушій Unreal Engine 4 і непогано виглядає, судячи з ролику та скріншотів. Видавцем виступає tinyBuild, а реліз проєкту запланований на 2023 рік. Причому як на ПК, так і на консолях Microsoft та Sony.

Гра вже має сторінку Steam, тож додаємо до бажаного. Підтримка української на рівні субтитрів в планах розробників.