Як сповістив в офіційному блозі генеральний менеджер BioWare Гері Маккей, рольова гра Dragon Age: Dreadwolf пройшла важливий етап розробки та досягла стадії альфа-версії. Гру вже можна пройти з початку і до кінця.

Звичайно, гра ще не завершена, але розробники наразі можуть оцінити візуальну частину, геймплей, темп гри, розвиток персонажу, його взаємовідносини з оточенням, то як окремі історії та квести працюють разом.

За словами Гері Маккея у Dragon Age: Dreadwolf ще більш уваги приділено персонажам, як головним героям, так і їх супутникам і навіть ворогам. Крім того, у новій грі будуть показані території, які у попередніх частинах лише згадувалися, як-от місто Мінратус, столиця імперії Тевінтер.

«Етап Альфа є надзвичайно важливим для нас, але попереду ще багато роботи. Ми також хочемо й надалі бути прозорими з вами, нашою спільнотою, і тримати вас в курсі того, що ми створюємо.» – сказав Гері Маккей.

Зазвичай між виходом у статус альфи та релізом AAA-гри проходить 1,5-3 роки, тож сподіваємось, що дата виходу Dragon Age: Dreadwolf заплановано десь на 2024 рік. Залишилось дожити.

А ви чекаєте на Dragon Age: Dreadwolf?