Нещодавно компанія Ford провела планове оновлення моделі Escape – це кросовер для ринку США, але він має європейського брата-близнюка під назвою Ford Kuga. Тож розглядаючи оновлений кросовер Ford Escape, можна спробувати спрогнозувати оновлення й для євро-версії.

Що змінилось? Змінились фари: тепер вони видовжені по горизонталі та навіть можуть мати LED-лінію, що їх поєднує. Традиційно для таких оновлень, змінилась форма бамперів. А ще версія ST-Line віднині пропонується одразу у трьох варіаціях з різним переліком оснащення. Причому всі вони візуально відрізняються від звичайних варіантів Ford Escape – версія Ford Escape ST-Line отримає власну решітку радіатора, чорне забарвлення молдингів вікон, оригінальні колісні диски, примітний спойлер. Ось погляньте на червоний автомобіль на світлинах нижче.

Серед інший відмінностей Ford Escape ST-Line можна відзначити спортивне кермо з червоним прострочуванням. А серед відмінностей оновленого автомобіля Ford Escape взагалі – можна відзначити горизонтальний 13,2-дюймовий дисплей та інше компонування блоку кліматичної системи. Крім того, зверніть увагу на зсувні сидіння другого ряду: виробник стверджує, що позаду місця більше, ніж у кросоверів та позашляховиків вищого класу.

Під капотом оновленого Ford Escape можуть бути становлені бензинові турбодвигуни EcoBoost робочим об’ємом 1,5 л (180 к.с.) та 2,0 л (250 к.с.), або гібридний силовий агрегат. Наприклад, версія Ford Escape Plug-In може запропонувати 2,5-літровий бензиновий двигун, електромотор, загальну потужність 210 «коней» та можливість руху до 60 км лише на електроприводі.

Цікаве вийшло оновлення для Ford Escape? Тепер побачимо що запропонує його європейський родич!