Видавництво MAL’OPUS, відоме своєю прихильністю ігровій тематиці, готує до видання другу книгу відомого ігрового журналіста Джейсона Шраєра (Wired, Kotaku, Bloomberg News) – «Натисни Reset: Вигорання та відновлення в індустрії відеоігор» / Press Reset: Ruin and Recovery in the Video Game Industry. Наразі відкрито передзамовлення видання, яке надійде у продаж у січні 2023 р.

У книзі «Натисни Reset: Вигорання та відновлення в індустрії відеоігор» / Press Reset: Ruin and Recovery in the Video Game Industry Джейсон Шраєр знову заглядає за лаштунки індустрії розробки ігор і розповідає не лише про успіхи, як було у його попередньому дослідженні «Кров, піт і пікселі» / Blood, Sweat, and Pixels (2017). Цього разу йдеться і про темну сторону геймдева – кранчі, вигорання, зневіру, звільнення та закриття студій. Але і про самі ігри, серед яких такі визнані хіти, як Bioshock Infinite, Epic Mickey та Dead Space тут теж є. Цікаве видання, якщо ви слідкуєте за світом відеоігор.

Цікаво, що на анонс попереднього замовлення «Натисни Reset» звернув увагу сам Джейсон Шраєр.

«Я дуже радий бачити, що моя остання книга виходить в Україні. Частину зібраних коштів я віддам на підтримку українських жертв війни», – написав автор.

Нагадаємо, нещодавно ми публікували огляд унікального артубку «Ігрові консолі 2.0: Історія у фотографіях від Atari до Xbox» / The Game Console 2.0: A Photographic History from Atari to Xbox від видавництва MAL’OPUS.