Європейський блокчейн-девелопер BoostyLabs та фонд Hypra Ігора Перції запустили Boosty Venture Studio — венчурну студію для Web3-стартапів – Boosty Venture Studio. Ініціативу також підтримали партнери CLUST Руслан Тимофєєв та Руслан Дроздов.

Проєктам обіцяють підтримку технічної команди у Європі, вихід на провідні інвестиційні фонди, менторство, юридичне та операційне супроводження, а також стартовий капітал до $300 000.

Основний фокус нової венчурної студії — інфраструктурні проєкти, інструменти для розробників та різноманітні SAAS-рішення, але в студії кажуть, що цим їх інтерес не обмежується і все залежить від досвіду та навичок команди.

«Студія — це кофаундер стартапу, ваш рівноправний партнер. Ми будуємо проєкти пліч-о-пліч, й максимально занурюємося у всі деталі. Навіть, якщо ідея не злітає, але команда ефективна, ми знайдемо для неї ще один проєкт. В нас висока толерантність до помилок, це теж позитивний досвід», — пояснює CEO студії Нікіта Штерінгард, у минулому головний редактор forklog.com.

У студії вже є два портфельних стартапи, а до кінця 2022 року Boosty планує інкубувати ще п’ять.