Одразу за презентацією Silent Hill Capcom також провела власну онлайн-трансляцію, присвячену серії Resident Evil. Головним її анонсом став ремейк Resident Evil 4.

Розробник продемонстрував кілька геймплейних сцен з початку гри, також західним журналістам дали можливість пограти в демо-версію. Згідно з їхніми враженнями, ремейк дуже схожий на оригінал, але став страшнішим і реалістичнішим. Також у ньому представлені нові механіки — наприклад, Леон може крастись і тихо вбивати ворогів ззаду у режимі стелс, а атаки відбивати ножем.

Реліз Resident Evil 4 запланований на 24 березня 2023 р. на ПК, PS4, PS5 і Xbox Series X|S, у гри вже є сторінка у Steam, де її вже можна передзамовити (базова версія коштує 1999 грн). Видавець обіцяє, що придбану PS4-версію можна буде згодом за бажанням безкоштовно оновити до PS5.

Мережевий шутер Resident Evil Re:Verse, який був анонсований ще на початку 2021 р. і неодноразово переносився, все ж таки має вийти вже через кілька днів, 28 жовтня. Capcom заявила, що він буде безплатним для всіх власників Resident Evil Village, матиме кросплей і підтримуватиметься розробником після релізу з новим контентом.

Resident Evil Village отримає розширену версію Gold Edition — з новим DLC The Winters’ Expansion, режимом від третьої особи в головній кампанії та новим контентом для режиму Mercenaries (зокрема тепер можна буде пограти за Леді Дімітреску). Реліз Resident Evil Village Gold Edition також запланований на 28 жовтня.

Також Capcom оголосила про появу кількох ігор на Nintendo Switch, а саме Resident Evil Village, RE7, RE2 Remake та RE3 Remake. Усі вони будуть “хмарними” і з’являтимуться на цій платформі поступово — перша гра вийде 11 листопада, остання — 16 грудня.

Повністю трансляцію подивитися можна тут: