Ми вже знаємо, що таке новий Mitsubishi ASX, але ж історія моделі могла обрати інший шлях. На що натякає концепт-кар Mitsubishi XFC, підготовлений спеціально для ринків Азії: компактний (проте не дуже) кросовер у фірмовому дизайні «японців».

Наразі технічних характеристик чи інформації замало, проте зрозуміла загальна концепція дизайну Mitsubishi XFC: розвиток стилю Dynamic Shield, загострені фари, «літаючий» дах, величезні колісні диски. Також відомо, що концепт запропонує чотири режими руху: Normal, Wet, Gravel, Mud. Останні натякають на можливість використання повного приводу, хоча підтвердження цьому з боку компанії немає.

Проте є обіцянка дуже просторого салону та великого багажника. Але ж, знову, без будь-яких деталей. Поки що бачимо лише декілька дисплеїв, прямі лінії передньої панелі, цікаве комбіноване оздоблення сидінь.

Однак все одно концепт-кар Mitsubishi XFC виглядає привабливо: сучасний дизайн і натяк на компактний кросовер «яким він має бути від Mitsubishi». Більше детальна інформація з’явиться наприкінці місяця, коли концепт-кар буде презентовано на місцевому автомобільному шоу у В’єтнамі. Сподіваємось, тоді ж буде оголошено про плани серійного випуску такої моделі.