Вибачаємось, ми випадково пропустили трейлер та анонс польської рольової гри REPO MAN, але ви точно маєте на це подивитися, тому що не часто побачиш настільки дивовижне поєднання артнуво, стімпанка, кіберпанка та фентезі.

REPO MAN – це рольова гра від першої особи з відкритим світом у якому поєдналися стилістика артнуво, технології стімпанку та кіберпанку та магія раси фейрі, які живуть серед людей. У дивовижному місті Сан-Альма ви граєте роль репо-мена, тобто колектора, який збирає борги з тих, хто не бажає платити. Робота брудна, але ви маєте її виконати, тому що на вас висить колосальний борг вашого батька. Ви маєте шукати боржників у їх квартирах, хованках та улюблених барах та знайти спосіб отримати гроші, які вони винні.

REPO MAN, яка вже має сторінку у Steam, розробляє польська Achara Studios про яку майже нічого невідомо. Пошук по LinkedIn дає дуже дивні результати, знаходиться лише два працівники компанії, причому для Алана Падзінскі це взагалі-то перша робота й іншого досвіду в створенні ігор він не має. При цьому Achara Studios розробляє водночас… чотири проєкти в різних жанрах – action/RPG, RPG з відкритим світом від першої особи (REPO MAN), складний військового рівня симулятор сапера та RTS. Щось забагато.

REPO MAN поки що не має дати виходу і щось нам підказує, що вийде ця гра ще досить нескоро. Сподіваємось, що це не якийсь жарт, тому що отримати щось на зразок Cyberpunk 2077 у стилістиці артнуво було б дійсно дуже цікаво.