Лімітовані тематичні версії різних пристроїв частенько є бажаною покупкою для справжніх фанатів фільмів, ігор, спорту тощо. Наприклад, навіть у TAG Heuer є годинники для фанів Mario Kart, і вартують вони чималих грошей. Oppo також не є виключенням і скоро випустить смартфон для поціновувачів приквелу «Гри престолів» — «Дім Дракона».

Це буде модель Oppo Reno8 Pro, яку випустили влітку цього року. 6,7-дюймовий смартфон має процесор MediaTek Dimensity 8100-MAX, 12 ГБ оперативної пам’яті, 256-гігабайтний накопичувач та батарею місткістю 4500 мА•год (звісно, з підтримкою швидкої та індукційної зарядки). Він також має декілька камер: основну з 50 МП (ƒ/1,8), надширококутну з 8 МП (ƒ/2,2) та 2-мегапіксельну макро (ƒ/2,4), а також 32-мегапіксельну фронтальну камеру (ƒ/2,4). Це все, звісно, в цьому випадку не є головним.

Oppo випустить лімітовану версію смартфона Reno8 Pro для фанатів «Дому Дракона»

Reno8 Pro House of the Dragon Limited Edition матиме власне оригінальне оздоблення. Чорний смартфон зі штучної шкіри прикрашатиме золотистий герб Дому Таргарієнів.

Велика коробка з пристроєм буде також тематично оформлена та матиме додаткові колекційні предмети: стилізовану шпильку для відкривання відсіку SIM-карти, брелок, тримач для смартфона, а також золоте яйце та лист від самого короля Візеріса.

Наразі передзамовлення Oppo Reno8 Pro House of the Dragon Limited Edition відкрито в Індії. Вартість цієї моделі поки що не оголосили.