Однією з найбажаніших можливостей музичного сервісу Spotify серед його користувачів залишається підтримка Hi-Fi, а не лише 320 kbps. Ще на початку 2021 року компанія анонсувала, що працює над якістю Lossless, але наразі такої опції все ще немає.

Як розповідає 9to5Mac, з виданням зв’язався читач, який скасував підписку на Spotify після 10 років користування сервісом та попрямував до Apple Music. Він отримав листа з невеликим опитуванням, яке середі іншого містило питання, чи не готовий він повернутися за 30 днів за новими можливостями у Spotify.

Там же можна було знайти деталі про новий тарифний план Platinum, серед можливостей якого зазначаються підтримка Hi-Fi, «студійний звук», «тюнер навушників», лімітована реклама в подкастах, Library Pro, Playlist Pro та Audio Insights.

Вказана вартість такої підписки складає $19,99 на місяць.

В Spotify скоро може з’явитися преміальний план з Hi-Fi та іншими «смаколиками»

Варто зазначити, що ціна такого тарифу збігається з найдорожчим варіантом підписки в Tidal — HiFi Plus. Але Tidal також пропонує дешевший план HiFi вартістю у $9,99 на місяць, що своєю чергою сходиться з Apple Music, де Loseless є одразу в індивідуальній та сімейній підписках.