Колекціонери іноді навіть не розпаковують речі, які збирають, адже вважається, що тоді одразу втрачається їх цінність. Дехто просто купує окремі речі, які згодом можна продати зі значною вигодою. Один з таких прикладів трапився на аукціоні LCG Auction.

Оригінальний iPhone 2007 року було виставлено на онлайн-аукціоні. Як стверджувала сама платформа, навіть плівку з коробки ніколи не знімали (щоправда, перевірити це доволі важко):

Цей запакований на заводі екземпляр першого випуску знаходиться у винятковому стані. Практично бездоганна поверхня та краї, заводська плівка чиста, з правильними деталями швів та щільністю. Етикетки на звороті належним чином залишаються незайманими під пакуванням. Все оригінальне — без наклейок вторинного продажу чи етикеток UPC. Абсолютно новий, не активований.

Деякий час топова пропозиція складала $10,446. Але що ближче було до закінчення аукціону, то більше зростали пропозиції. У фіналі «останнє слово» коштувало $39,339.60. 

Ця модель на момент продажу вартувала $599. З урахуванням інфляції зараз це дорівнювало б $860. iPhone містив 8 ГБ в накопичувачі, App Store тоді не було, а сам ґаджет мав виконувати функції телефона, музичного програвача (iPod) та надавати доступ до інтернету.