Electronic Arts випустила заміну власному застосунку Origin. Новий Origin має назву EA App і замінює собою старий застосунок, але… зберігає усі вади попереднього. Наприклад, російські рублі для користувачів з України. Звісно ж, української мови в інтерфейсі теж нема.

У майбутньому EA App зможе працювати з акаунтами на PlayStation, Xbox та Steam, але зараз це окремий застосунок лише для Windows ПК. При інсталяції EA App видаляє Origin і після логіну підхоплює вашу бібліотеку ігор. І хоч EA наголошує на тому, що це швидка платформа, працює новий EA App не дуже швидко. Але погано не це.

Погано те, що користувачам з України ціни в EA App все так само демонструються у російських рублях, навіть коли інтерфейс програми англійський. Ба більш, серед варіантів оплати одні російські сервіси – «Связной», «Сбербанк», Beeline й інше лайно, тож підозрюємо, що, як і раніше, купівля ігор EA в Україні буде тим ще головним болем. Ну і звісно, ніякого українського інтерфейсу.

Навіть ігри українських розробників, які віддають своє життя на фронті, треба буде купувати за криваві рублі. «Любі» Electronic Arts, у вас там все добре з головою?

«Війна» українців з Electronic Arts триває вже більш ніж 10 років. EA ігнорує усі запити й продовжує принижувати українців.