Отже, минулі натяки-зображення стали реальністю: дебютував електричний кросовер Honda Prologue, що побудований на платформі Ultium та є найближчим родичем Chevrolet Blazer EV. Але ж, що власне своє, від Honda? Наприклад, дизайн – водночас стриманий та лаконічний, з більш звичними пропорціям.

Великий 4,88-метровий кузов виконано у традиційному стилі, в електромобіля великі 21-дюймові колеса, а знизу встановлено чорні глянсові накладки. Також варто відзначити суцільну напівпрозору вставку позаду з характерним написом Honda.

Салон електромобіля Honda Prologue поєднує два великих 11-дюймових дисплеї та безліч фізичних органів керування – кнопок, перемикачів тощо. Будуть задоволені як фанати сучасних технологій, так і шанувальники класичних рішень. А велика 3,09-метрова колісна база обіцяє чудовий запас простору для ніг водія та пасажирів.

Електромобіль Honda Prologue передусім орієнтовано на ринок Північної Америки, продажі мають розпочатись у 2024 році. Далі нас очікує розширення гами моделей, причому також – і завдяки електромобілям Acura.