Need for Speed Unbound офіційно анонсована. Чергова серія найвідоміших ігрових перегонів з’явиться на ПК (Steam, Epic Games Store, Origin), PlayStation 5 та Xbox Series X|S 2 грудня 2022 р.

Гру розробляє британська студія Criterion Games, відома завдяки іграм серії Burnout, включаючи Burnout Paradise (2008); Need for Speed: Hot Pursuit (2010); Need for Speed: Most Wanted (2012); Need for Speed Rivals (2013).

Одна з головних фішок Need for Speed Unbound, яка стане 25 грою серії, – поєднання сучасної графіки та вуличних графіті та ефектів у стилі коміксів, що накладені поверх зображення. Виглядає це дійсно цікаво, але не дозволяє оцінити загальну графічну якість гри. Але автори обіцяють, що машини у грі будуть надреалістичними за всю історію серії.

Звісно ж, нам пропонують позмагатися з елітою стрітрейсінгу округу Лайкшор і пробитися з самих низів нагору. Все як завжди.

З’являться в Need for Speed Unbound і інші знайомі гравцям елементи серії – погоні з копами та повна кастомізація автомобілів та персонажа. Перелік авто у грі прямо зараз складається з 144 машини та чогось екстремально незвичайного там нема, та й в Forza Horizon 5 автівок вже принаймні в 4 рази більше.

Ну що, повіримо EA ще раз? Ну не можна ж зробити гру гірше, ніж Need for Speed Heat?