Sony продовжує готувати ремастери не таких вже й старих PS4-ігор для PlayStation 5 — на черзі, за поки що неофіційною інформацією, Horizon Zero Dawn, що вийшла трохи більше ніж 4 роки тому.

Про це повідомляють одразу два ресурси — MP1ST та VideoGamesChronicle, причому обидва посилаються на власні джерела в Sony.

Інформації щодо ремастеру поки що мало — відомо, що в ньому будуть нові моделі персонажів, покращені освітлення та анімації. Також повідомляється, що ремастер отримає параметри доступності, які були представлені у сиквелі, Horizon Forbidden West, та вже традиційний вибір відеорежимів: продуктивності або якості. Скоріше за все, PS5-версія Horizon Zero Dawn отримає підтримку фірмових функцій контролера DualSense, як це було з іншими ремастерами, наприклад, Spider-Man або Uncharted 4.

Очікується, що ступінь “покращення” Horizon Zero Dawn буде не настільки суттєвою, як, наприклад, у випадку The Last of Us — скоріше першу частину “підтягнуть” до рівня PS5-версії Horizon Forbidden West. Скільки коштуватиме ремастер, чи будуть знижки для власників оригіналу та коли його очікувати, наразі невідомо.