Відсьогодні в магазинах офіційних партнерів Samsung в Україні стартують продажі нового портативного екрана The Freestyle. Цей компактний девайс поєднує в собі можливості проєктора, функціональність Smart TV і портативної колонки або ж просто може створювати декоративне освітлення в кімнаті.

Samsung почав продавати в Україні портативний екран The Freestyle

The Freestyle має вагу 830 грамів, оснащений регульованою підставкою, що обертається на 180 градусів. Це дозволяє транслювати зображення до 100 дюймів на будь-яку поверхню як вдома (наприклад, на стіну, стелю чи підлогу), так і поза його межами (на стінку намету, фасад будинку тощо). А завдяки інтелектуальним функціям автофокусування, автокорекції трапецеїдальних викривлень та автовирівнювання процес налаштування займає небагато часу. Роз’єм USB Type-C дозволяє підключати до пристрою павербанки, що забезпечує додаткову мобільність та можливість брати The Freestyle на природу.

Samsung почав продавати в Україні портативний екран The Freestyle

Портативний екран пропонує всі можливості Smart TV, а отже, і доступ до вбудованих потокових сервісів, а також можливість транслювати контент зі смартфона на через додаток SmartThings для Android та iOS або AirPlay 2 для пристроїв Apple.

Samsung почав продавати в Україні портативний екран The Freestyle

Рекомендована ціна портативного екрана становить 32 999 грн.