Наближається кінець місяця, і традиційно у блозі PlayStation з’явилася офіційна інформація щодо того, які ігри зможуть безплатно отримати передплатники сервісу PlayStation Plus у жовтні.

Так, на всіх тарифах включно з базовим PS Plus Essential з’являться такі тайтли:

Hot Wheels Unleashed (PS4, PS5) — найновіша гра з усіх, що вийшла рівно рік тому, наприкінці вересня 2021. Ця аркадна гонка базується на “всесвіті” Mattel – Hot Wheels, іграшкових автомобілів у масштабі 1:64. Згідно з агрегатором Metacritic, гра отримала загалом непогані відгуки як критиків, так і гравців.

Injustice 2 (PS4) — файтинг у всесвіті DC Universe від студії NetherRealm Studios, розробника останніх частин Mortal Kombat. Injustice 2 вийшов у 2017 р. і є сиквелом Injustice: Gods Among Us (2013). У гри досить високі оцінки на Metacritic — 87% у критиків та 8/10 у гравців.

Superhot (PS4) — дуже незвичний екшен від першої особи зі стилізованою графікою та унікальним геймплеєм: час у грі “рухається” лише разом з гравцем, і якщо він стоїть на місці, то й час також застигає. Це дає можливість спланувати свої дії перед початком перестрілки, які таким чином перетворюються на своєрідні головоломки.

Роздача стартує 4 жовтня і продовжиться до кінця місяця. Тим часом до 3 жовтня все ще можна забрати вересневі пропозиції PlayStation Plus – Need for Speed Heat (PS4), Granblue Fantasy: Versus (PS4) та Toem (PS5).