Видання Motor1 продемонструвало серію шпигунських фотографій автомобіля Skoda Superb нової генерації. Уважно розглянувши ці світлини, вже зараз можна зробити певні припущення щодо майбутнього моделі. По-перше, напевно новинка Skoda Superb ще додасть у габаритних розмірах та отримає збільшену колісну базу – лише погляньте на довжину дверцят! Відповідно, збільшення розмірів гарантує збільшення простору в салоні. По-друге, щодо салону: фотошпигунам вдалось зробити знімок, де чудово видно окремо встановлений дисплей – очікується, що його діагональ складе 13 дюймів.

А ще цікаво, що у травні видання також демонструвало серію фотографій майбутнього автомобіля Volkswagen Passat. Якщо врахувати спорідненість моделей між собою, то висновки з одного автомобіля можна переносити на інший, та навпаки. Тож зовнішні розміри та внутрішні акценти на сенсорний дисплей ми вже відмітили, а що продемонструє прототип Volkswagen Passat? Зверніть увагу на люк у передньому крилі: напевно, це порт для заряджання акумулятора у складі PHEV-гібрида. Адже тільки так можна виконати все більш жорсткі екологічні норми.

До речі, саме екологічні норми означають, що новітні моделі Skoda Superb та Volkswagen Passat зможуть існувати та продаватись приблизно до 2030 року. Звісно, все залежить від законодавства певної країни, але загальний європейський курс до того часу вже визначений – електромобілі. Тож прийдешні автомобілі Skoda Superb та Volkswagen Passat, що мають дебютувати у 2023-2024 рр., можуть виявитись останніми втіленнями цих моделей у нашому традиційному уявленні.