Warner Bros. повідомила, що повертає Кіану Рівза до ролі Джона Костянтина — відомого екзорциста з DC Comics, у сиквелі фільму «Костянтин: Володар темряви» 2005 року, повідомляє The A.V. Club.

Продовження знову об’єднає Рівза з оригінальним режисером Френсісом Лоуренсом, який нещодавно також був обраний режисером біографічного фільму про групу Sublime. З продовженням «Костянтин: Володар темряви» Warner Bros. знову спробує консолідувати свою стратегію кінокоміксів, та знайти когось схожого на Кевіна Файгі з Marvel, щоб усіма супергеройськими фільмами керувала одна людина.

Не складно зрозуміти, чому Warner Bros. хоче повернутися до продовження Костянтина. Зараз Кіану Рівз популярніший, ніж у 2005 році, коли оригінальний фільм, знятий за мотивами коміксів DC «Пекельний воїн», і персонаж, створений Аланом Муром, зібрав у прокаті пристойні $230 мільйонів. Персонаж також непогано живе у суспільній свідомості: Метт Райан грав його протягом декількох років у кількох телешоу DС, а ім’я Костянтина зараз згадується в серіалі «Пісочний чоловік» від Netflix. Продовження «Костянтин: Володар темряви» пише сценарист Аківа Дж. Голдсман («Ангели та демони», «Трансформери: Останній лицар», «Темна Вежа»), а продюсером виступить Дж. Дж. Абрамс.