Paradox Interactive унікальна компанія, вона спроможна майже десятиліттями підтримувати життя у своїх здебільшого однокористувацьких стратегіях, вилускуючи оновлення, які гравці залюбки купують.

Це ми до того, що до Europa Universalis IV, яка вийшла ще у 2013 р., з’явилося чергове, вже 37 (якщо рахувати косметичні паки та музику) доповнення – Lions of the North. Як зрозуміло з назви, його присвячено країнам Скандинавії та Балтії, навіть дивно, що цей важливий регіон привернув увагу розробників лише зараз.

У доповнення увійшли нові завдання та гілки завдань для Данії, Швеції, Норвегії, Фінляндії, Тевтонського та Лівонського Орденів, Риги, Данцига, Готланду, Польщі, Великого Князівства Литовського. Нові державні реформи та унікальні класові стани, унікальні юніти, спрайти та музика. Вартість DLC – 229 грн.

Загальна вартість усіх 37 DLC до Europa Universalis IV становить зараз 3 613 грн. І це з 50% знижками майже на усі позиції. Але є варіант підписки на усі доповнення – 99 грн на місяць, 278 грн на 3 місяці, або 536 грн на пів року.