Продуктова ІТ-компанія EVO за підтримки Visa, комунікаційної агенції Banda, інформаційного сприяння Мінцифри й МЗС України створила маркетплейс Made With Bravery — електронний майданчик, на якому продаватимуться товари, виготовлені в Україні.

Мета проєкту — об’єднати спільноту українських виробників, популяризувати українське за кордоном та сприяти експорту українських товарів. І таким чином допомагати розвитку українського бізнесу та відбудові України. Логістичний партнер маркетплейсу — «Укрпошта», яка забезпечує доставку за кордон.

Made With Bravery – маркетплейс для просування українських товарів

Проєкт також отримав інформаційну підтримку від Міністерства цифрової трансформації, Міністерства закордонних справ України, Офісу з розвитку підприємництва та експорту і національного проєкту Дія.Бізнес.

На маркетплейсі Made With Bravery представлені речі різноманітних категорій для різних віку та статі: одяг, взуття, аксесуари, товари для дому. А також їжа та напої, які мають довгий термін придатності та можуть доставлятися.

Продавати свої товари можуть українські виробники, які відповідають певним вимогам. Ці вимоги перевіряються при реєстрації. Зокрема, продавцем на маркетплейсі може бути виключно суб`єкт підприємницької діяльності, який зарекомендував себе на ринку України як виробник/продавець товарів високої якості.

У першу чергу йдеться про бренди, що представлені у соціальних мережах, мають гарні фото та опис товару. Також у пріоритеті — виробники унікальних, автентичних речей. Дізнатись подробиці про умови реєстрації виробника, розміщення товарів та інші аспекти приєднання до спільноти виробників Made with bravery можна за цим посиланням.

5% від вартості кожного придбаного товару маркетплейс передає фандрейзинговій платформі United24. Спеціальна комісія платформи спрямовує дані кошти на актуальні на той момент програми з відбудови України. Крім того, при оплаті карткою Visa додатково ще 5% від вартості покупки також перераховуються United24 на підтримку і відбудову держави.