Це лише уявлення та макети стороннього дизайнера – але ж як вдало вийшло! Погляньте на потенційний седан Ford Mustang, що розроблено на основі купе нинішньої генерації: збережено характерну зовнішність, загострений «ніс», великий капот, коротку кришку багажника, похиле заднє скло, «напружені» виштамповки над колісними арками. Виглядає й справді вражаюче!

Такий седан може цілком знайти собі місце у лінійці Ford Mustang майбутнього покоління. І це виглядає більш логічно, ніж електричний кросовер Mustang Mach-E, причому одразу з двох причин. По-перше, сама історія моделі Ford Mustang починалась з того, що купе створили на основі седана Ford Falcon – тобто, процес можна описати як «повернення до історичних основ». По-друге, наразі компанія Ford майже згорнула виробництво колись популярної моделі Mondeo (нова генерація моделі залишилась лише в Китаї), тому що клас звичайних середньо-розмірних седанів занепадає. Але пропозиція такого автомобіля під ім’ям Mustang дозволить позиціювати його у якості конкурента «преміум»-моделям на кшталт BMW 3 серії або Dodge Charger. Тим паче, що навіть зараз у моделі Ford Mustang є все необхідне: платформа із заднім приводом, непоганий 4-циліндровий «турбо», класичний атмосферний V8, потужні гальма тощо.

Тож, чи є шанси у седану Ford Mustang стати реальним? Поки ви розмірковуєте над цим питанням – перегляньте відео створення дизайн-рендера такої моделі від SRK Designs.