Нова версія операційної системи Android 13 потрохи починає з’являтися для окремих моделей смартфонів. В коді системи розробники вже встигли знайти згадки про складаний Google Pixel та навіть потенційний планшет з приставкою Pro в назві. І це менш ніж за місяць до наступної презентації смартфонів Google Pixel 7 та Pixel 7 Pro.

Користувач Твіттеру Куба Войцеховський (Kuba Wojciechowski) виклав зображення з кодом, де саме й знайшов деяку інформацію про інші ґаджети. Кодова назва першого — Felix.

У поєднанні з деякими чутками, може йтися про різні форми смартфона, який може бути як конкурентом Samsung Galaxy Fold4, так і Galaxy Flip4. Але наразі все підказує, що йдеться про форму «книжки». Про це також свідчили іконка в застосунку камери та знайдені раніше анімації в Android 12L.

Також зазначається, що Felix має основний 64-мегапіксельний сенсор Sony IMX787 та 10,8-мегапіксельний телефото Samsung S5K3J1 на «спинці» корпусу. Додатково є 8-мегапіксельний Sony IMX355, як у Pixel 6A, та ще один Samsung S5K3J1 з іншого боку.

Інша знахідка в коді ймовірно стосується саме планшета. Але на цей раз трохи іншого. Раніше в коді були помічені планшети з приміткою t6 або tango. Нова версія має примітку t6pro та tangorpro. Й наразі немає більше інформації про інші відмінності пристроїв, окрім різних камер.