Офіційно: 6 жовтня Google проведе презентацію Pixel 7 і Pixel Watch

Google почала розсилати запрошення на захід Made by Google, під час якого компанія традиційно презентує нові пристрої. Цього року презентація відбудеться 6 жовтня, початок о 17:00 за київським часом.

Для користувачів, які активно слідкують за новинами компанії, жовтнева презентація навряд чи принесе багато сюрпризів. Адже Google ще під час конференції I/O 2022 анонсувала й продемонструвала смартфони Pixel 7 і Pixel 7 Pro, а також смартгодинник Pixel Watch. Однак, самі гаджети викликають підвищений інтерес.

Pixel 7 і Pixel 7 Pro (останній, до слова, нещодавно з’явився в короткому відеоанбоксингу) мають стати більш довершеними версіями моделей Pixel 6 і Pixel 6 Pro, які були досить добре оцінені багатьма користувачами. Про це свідчить і високий попит на смартфони – CEO Google Сундар Пічаї в лютому назвав продажі лінійки Pixel 6 “комерційним успіхом”.

Щодо Pixel Watch, чутки стосовно смартгодинника від Google ходять мережею впродовж останніх декількох років. Нарешті ж ми зможемо побачити над чим компанія працювала увесь цей час.

Гаджет отримає круглу форму корпусу з випуклим склом, що прикриває дисплей. Грані корпусу будуть зроблені з переробленої нержавіючої сталі. Годинник отримає власну систему кріплення ремінців, вони будуть фіксуватися завдяки магнітам.

Pixel Watch буде працювати на основі «покращеної» версії операційної системи Wear OS 3, зокрема Google обіцяє оновлений інтерфейс з оновленою навігацією та розумними сповіщеннями. Окрім того, Pixel Watch отримають стандартні програми від Google, такі як Google Maps і Assistant, а також Google Wallet і Google Home, які будуть новими для Wear OS.

Більше коментарів!