У Meta повідомили, що конференція Connect буде транслюватися в прямому ефірі о 13:00 за східним часом (20:00 за Києвом). У дописі в блозі Oculus компанія каже, що висвітлюватиме прогрес, досягнутий у метавсесвіті, і запропонує «погляд на те, що має відбутися в найближчому та далекому майбутньому», повідомляє видання The Verge.

На минулорічній конференції Connect компанія змінила назву з Facebook на Meta. Втім, цього разу у Meta заявили, що глядачі дізнаються більше про всесвіт віртуальної реальності Horizon Worlds, і натякнули, що анонсують флагманську гарнітуру Project Cambria.

Минулого місяця Марк Цукерберг підтвердив, що компанія анонсує нову гарнітуру VR у жовтні, а згодом підкріпив це, опублікувавши фото у Facebook.
Meta покаже нову VR-гарнітуру на своїй конференції Connect 11 жовтня

Гарнітура включатиме відстеження очей та обличчя. За чутками, вона матиме екран з вищою роздільною здатністю, ніж той, який зараз є в Oculus Quest 2. Також очікується, що гарнітура буде значно дорожчою, ніж Quest 2, чия ціна нещодавно зросла до $399,99.

Минулого місяця Цукерберг також заявив, що на конференції Connect будуть опубліковані подробиці про «Основні оновлення Horizon і графіки аватарів». Horizon Worlds — це флагманський продукт метавсесвіту компанії, який дозволяє людям створювати власні враження та проводити час у віртуальній реальності подібно до таких програм, як VRChat.

Нещодавно Цукерберг опублікував скріншот Horizon, який викликав багато глузувань і створив багато мемів через відносно низьку якість графіки. Гендиректор Meta відповів на меми, пообіцявши значні оновлення, про які компанія розкаже 11 жовтня.

Meta покаже нову VR-гарнітуру на своїй конференції Connect 11 жовтня

Meta зробила велику ставку на те, що метавсесвіт визначатиме майбутнє, і витрачає мільярди доларів на рік, щоб це справдилося.