Перший анонс Horizon Worlds розчарував інтернет-користувачів, і Марк Цукерберг поспішає це виправити. 15 серпня він оголосив про запуск проєкту у Франції та Іспанії, опублікувавши скріншот свого цифрового аватара. Віртуальний Цукерберг стоїть перед Ейфелевою вежею і будівлею, що віддалено схожа на Храм Святого Сімейства в Барселоні. 

Марк Цукерберг пообіцяв кращу графіку в метавсесвіті у відповідь на меми

Графіка на скріншоті була досить примітивна, тож інтернет відповів на це мемами.

Наприклад, один з користувачів Twitter порівняв її з грою «Play with the Teletubbies» для PlayStation 1.

Марк Цукерберг пообіцяв кращу графіку в метавсесвіті у відповідь на меми

Тепер Цукерберг хоче переконати користувачів у тому, що графіка в метавсесвіті буде значно кращою. 19 серпня він опублікував набагато реалістичнішу версію власного цифрового аватара та старовинний майданчик, оточений колонами. 

«Основні оновлення Horizon та графіки аватарів надійдуть незабаром. Знаю, що зображення, які я опублікував раніше, були досить базовими – їх зробили дуже швидко, щоб відсвяткувати запуск. Графіка в Horizon здатна на набагато більше – навіть на гарнітурі – і Horizon дуже швидко вдосконалюється», – написав CEO Meta.

Не лише Meta працює над активним розвитком метавсесвіту. NVIDIA пропонує заповнити віртуальний простір аватарами чат-ботів, а Microsoft та Epic Games разом із компанією Цукерберга розробляють стандарти для метавсесвіту.