До традиційної осінньої презентації Apple залишаються лічені дні, тож кількість чуток і новин з приводу гаджетів компанії збільшилась в десятки разів. Ми вже розповідали у цьому матеріалі, чого варто очікувати від заходу, зокрема й про нові смартгодинники Apple Watch Series 8 і Apple Watch Pro. Тепер же ділимось новими рендерами й фотографіями, які вказують на деякі особливості моделі з приставкою Pro.

Якщо вірити наявній інформації, Apple Watch Pro отримає масивний титановий корпус розміром 49 мм з дисплеєм діагоналлю 1,99″. Нагадаю, нині в лінійці компанії є годинники розмірами від 38 мм до 45 мм. Збільшені розміри годинника дозволили розмістити на корпусі додаткову клавішу зліва від екрана (який, до слова, буде пласким, без 2.D-ефекту). Поруч із клавішею знаходиться динамік. Справа від дисплея, вже звично, розташовані Digital Crown, бокова кнопка й мікрофон.

Джерело: 91mobiles

Наявність додаткової клавіші має бути корисним доповненням для годинника, зважаючи на його позиціювання як девайсу для спортсменів та любителів екстремального відпочинку. Адже користуватись сенсорним екраном не завжди зручно в таких умовах — руки можуть бути брудні чи вологі, або ж одягнуті рукавички. Окрім того, під час бігу значно простіше натискати на фізичні клавіші.

Як бачимо, дизайн Apple Watch Pro з двома боковими кнопками підтверджується одразу декількома джерелами. Залишилось дочекатись презентації Apple і побачити новинку вже на власні очі. Онлайн-трансляція заходу стартує 7 вересня о 20:00 за київським часом. Поки що ж діліться вашими прогнозами стосовно вартості Apple Watch Pro — понад $1000 чи ні?