У рамках трансляції Night City Wire студія CD Projekt анонсувала сюжетне доповнення для Cyberpunk 2077 під назвою Phantom Liberty, яке вийде у 2023 р.

Сюжет доповнення Phantom Liberty розгортається до завершення фіналу основного сюжету Cyberpunk 2077, а по стилістиці це шпигунський трилер, у якому задіяна сама пані президент Нових Сполучених Штатів Америки, якій буде допомагати Ві. Крім того, відомо, що Кіану Рівз повернеться до ролі Джонні Сільверхенда і буде дуже важливою частиною сюжету.

Також у тизері Phantom Liberty можна побачити нові райони Найт-Сіті, яких не було в основній грі.

Як напевне пам’ятають наші читачі, до релізу Cyberpunk 2077 розробники розповідали про декілька сюжетних DLC, але через рік після релізу йшлось вже лише про одне DLC. Зараз же відомо, що доповнення стане останнім проєктом студії на власному рушії Red Engine, після чого вона перейде на Unreal Engine 5.

Також на Night City Wire надали більше деталей про останнє оновлення Cyberpunk 2077, Edgerunners Update, відоме також як Patch 1.6, яке додає в гру деякі елементи з аніме від Netflix. Гравці матимуть можливість одягнути куртку, яку носить Девід Мартінес, головний герой аніме, та взяти в руки рушницю, яку використовує інший персонаж серіалу. Окрім предметів за мотивами Edgerunners, оновлення додає у гру низку функцій, про які запитували гравці, зокрема систему трансмогації одягу, кросплатформенну прогресію, аркадну мінігру Roach Race та багато іншого. Патч 1.6 вже доступний для завантаження на усіх платформах.

Нагадаємо, аніме серіал Cyberpunk: Edgerunners виходить на Netflix вже 13 вересня 2022 р.