Netflix показав перший тизер фільму «На Західному фронті без змін» / All Quiet on the Western Front, знятого за романом німецького письменника Еріха Марії Ремарка, який було видано у 1929 р. Це вже третя екранізація цього твору.

Фільм знято німецькою мовою і саме від Німеччини цю стрічку висувають на премію «Оскар» за найкращий міжнародний художній фільм 2022 р. У новій інтерпретації «На Західному фронті без змін» / All Quiet on the Western Front знялися такі провідні німецькі актори, як Даніель Брюль (Good Bye, Lenin!, Rush, The Fifth Estate) та Альбрехт Шух (Berlin Alexanderplatz, Paula). А режисером стрічки став Едвард Бергер, відомий по серіалах Deutschland 83, The Terror, Patrick Melrose та Your Honor.

Нагадаємо, оповідь у романі «На Західному фронті без змін» ведеться від імені молодого хлопця Пауля Боймера, одного з тих, кого потім назвуть «втраченим поколінням». Він разом з однокласниками потрапив на фронт Першої світової війни й розповідає про повсякденне життя в окопах. Це розповідь про війну без прикрас, і ймовірно, один з найкращих антивоєнних творів усіх часів.

Вихід фільму «На Західному фронті без змін» / All Quiet on the Western Front на Netflix заплановано на 28 жовтня 2022 р. Враховуючи номінацію на «Оскар», напевне планується й обмежений кінопрокат. Судячи з тизеру, цю стрічку варто подивитися на великому екрані.