Як і автобренди, виробники техніки частенько підколюють один одного на презентаціях та в рекламних матеріалах. І от напередодні найочікуванішої події року для Apple, компанія Samsung встигла нагадати про свої сильні сторони у порівнянні зі своїм затятим ворогом.

30-секундне відео звертає увагу на складаний смартфон Samsung Galaxy Flip4 та можливості 108-мегапіксельної камери Samsung Galaxy S22 Ultra, який серед іншого може навіть знімати Місяць. І, звісно, закадровий голос каже, що в новому iPhone такого не буде, а у Samsung вже є.

«Приготуйтеся до нового запуску Apple, коли ви потрапите у світ, де всі обертаються, але не у ваш бік. Де камера смартфона з найвищою роздільною здатністю буде в чиїйсь іншій кишені. І цей епічний місячний знімок, який набирає всі “лайки”, не буде вашим. Тому що ці нововведення не скоро з’являться у вашому iPhone. Вони вже тут, в Galaxy» — йдеться у ролику.

Samsung не перший раз кепкує з Apple через новий iPhone. Наприклад, після виходу iPhone X, виріз для фронтальної камери та датчиків Face ID отримав велику кількість критики та тролінгу не тільки від користувачів Twitter та Reddit, а й від південнокорейського опонента. Тоді це зображення ширилося Мережею в «режимі надзвукової швидкості» та виглядало ось так:

Samsung кепкує над майбутнім iPhone 14 Pro у своїй рекламі

Звісно, такий тролінг не означає, що перевага лише на боці Samsung, адже всі витіки інформації про майбутній iPhone наразі не дають повної картинки про новий флагман. А от точніше порівняти головних конкурентів на ринку смартфонів можна буде після завтра.