Київська студія Frag Lab оголосила про вихід свого багатокористувацького шутера Shatterline у Дочасному доступі Steam вже 8 вересня 2022 року. Далі пряма мова розробників.

«Ранній доступ для нас є надважливою віхою перед офіційним стартом гри. Це насамперед унікальна можливість завершити роботу над грою разом із гравцями, аби гра посіла гідне місце у світовому пантеоні шутерів. Така співпраця, серед іншого, включатиме відшліфовування балансу зброї, різноманітних ігрових механік, знаходження і правку основних проблем і багів, щоб усі аспекти гри були на висоті, як ми всі цього прагнемо.

У ранній доступ ми виходимо без видавця, тож у нас немає мішка з грошима для реклами у кожному кутку. Тому ми вкладаємо долю гри у руки нашої зростаючої ігрової спільноти: гравців, що отримують задоволення від гри, грають зі своїми друзями і діляться своїми враженнями з друзями та знайомими.

Ми впевнені, що протягом часу знаходження гри у ранньому доступі наша ігрова спільнота зросте до десятків і навіть сотень тисяч гравців.»

Нагадаємо, що з початку гарячої фази війни студія Frag Lab залишилась без видавця, яким раніше виступала білоруська Wargaming. Частина співробітників Frag Lab служить у лавах ЗСУ, інша частина займається волонтерством.

Тож нам здається, що підтримати українську гру, до того ж безплатну – справа честі. Додавайте Shatterline до Переліку бажаних ігор та готуйтесь до старту EA. Увесь прогрес, усі речі, що гравці отримають у грі після 8 вересня 2022 р., залишиться і після релізу.

Ну і наостанок подивіться два трейлери Shatterline: кінематографічний та з реальним геймплеєм.