Колись чули про автомобільний бренд Wuling? Звісно, це Китай: чергове спільне підприємство, що виробляє техніку для місцевого ринку. А чули про модель Wuling Mini EV? Це невеличкий (довжина 3,06 м) та доступний електромобіль, продажі якого стартували у 2020 році. І ось тепер додаємо ще слово Convertible – отже, перед нами варіант з відкритим дахом!

Нещодавно гама моделі Wuling Mini EV поповнилась саме таким виконанням Convertible: складаний м’який дах (на вибір пропонується два кольори), оригінальні LED-фари, салон з яскравими кольоровими акцентами. Новий електромобіль Wuling Mini EV Convertible побудовано на вже існуючій основі: електродвигун потужністю 30 кВт або 41 к.с., акумулятор 26,5 кВт·год. Останнього, до речі, має вистачити на дистанцію пробігу до 280 км, а електродвигуна вистачить для досягнення максимальної швидкості у 100 км/год.

Звісно, технічні показники не вражають. Однак у випадку електромобіля Wuling Mini EV Convertible важливе геть інше – компактні розміри, цікавий дизайн, складаний дах. Та можливість отримати все це за $15 тис.: саме така очікувана вартість електромобіля Wuling Mini EV Convertible.