Чутки про нову гру серії Assassin’s Creed ходять ще з лютого, аж ось, після декількох витоків, Ubisoft нарешті оголосила її назву і дату презентації проєкту. Гру, яка отримала назву Assassin’s Creed Mirage, буде презентовано вже 10 вересня 2022 р.

Завдяки витокам відомо, що події гри будуть відбуватися у Багдаді часів Аббасидського халіфату, а головним героєм гри буде Басім ібн Ісхак, якого ми вже бачили як другорядного героя в Assassin’s Creed Valhalla. Відомо навіть, що гра отримає казкове DLC за мотивами «Тисячі і однієї ночі» під назвою «Квест сорока розбійників».

Автори Assassin’s Creed Mirage надихалися саме класичною першою частиною Assassin’s Creed і можливо трошки Prince of Persia, як надихнула творців першого Assassin’s Creed. Кажуть, що в новій грі приберуть більшість рольових елементів трьох останніх частин серії і повернуть акцент на stealth. Крім того, світ гри стане менше, щезне прокачка, вибір варіантів відповіді у діалогах і навіть можливість обрати стать персонажа, це прикро, але логічно, враховуючи, що персонаж вже був у всесвіті гри.

Як вже вказувалось, Assassin’s Creed Mirage офіційно презентують у рамках заходу Ubisoft Forward 10 вересня 2022 р. А ось вийде гра ймовірно у 2023 році, десь у березні-травні. Що ж, подивимось, чекати вже недовго.

І на останок головний арт у hi-res якості, може кому треба.

Assassin’s Creed Mirage – нову гру серії Assassin’s Creed презентують 10 вересня 2022 р.