Популярність TWS-навушників змушує виробників підключати трохи більше фантазії, щоб підкреслити свої вироби серед великої кількості конкурентів. Саме так компанія JBL випустила нову версію Tour Pro 2, яка серед іншого отримала сенсорний дисплей на кейсі.

Все ще невеликий футляр для навушників наразі став найоригінальнішим, адже додатково має 1,45-дюймовий сенсорний дисплей. З нього користувач зможе керувати налаштуваннями навушників (ввімкнути/вимкнути шумогасіння, режим «прозорості» тощо), контролювати заряд навушників та кейса, ще й навіть отримувати сповіщення та дзвінки.

JBL презентували нові TWS-навушники з сенсорним дисплеєм на кейсі

У випадку сповіщень, це, певно, не перша необхідність, а от змінювати налаштування таким чином — дійсно корисна опція. Частіше за все, налаштування навушників здійснюється за допомогою застосунку на смартфоні або за допомогою кнопок/сенсорів на самих навушниках. Останній варіант не зовсім зручний та інтуїтивний, а якщо навушники під’єднані до лептопа або телевізора, то варіантів не залишається. 

Дисплей виправить таку ситуацію. Ба більше, компанія стверджує, що так змінювати налаштування до семи разів швидше, ніж у випадку із застосунком.

Також в новій моделі збільшені драйвери (з 6,8 до 10 мм), є підтримка Bluetooth 5.3, активне шумогасіння, шість мікрофонів, та збільшена до сумарних 40 годин автономна робота.

JBL презентували нові TWS-навушники з сенсорним дисплеєм на кейсі

А разом з TWS-, компанія представила ще й повнорозмірні бездротові навушники The Tour ONE M2. За словами компанії вони є «найкращим поєднанням True Adaptive ANC та драйверів JBL Pro».

Це продовження моделі The Tour ONE, яке також отримало Bluetooth 5.3, збільшило автономну роботу з увімкненим режимом шумозаглушення до 30 годин (було 25, а загальна робота так і становить 50 годин), та запропонує швидке заряджання (до 5 годин роботи за 10 хвилин зарядки).

Оновлення, на жаль, потягли за собою збільшення цін. Тому JBL Tour Pro 2 коштують $249 (минула модель вартувала $200), а JBL The Tour ONE M2 — $299 (раніше — теж $200). Обидві моделі вже надійшли в продаж у чорному та кольорі «шампань».