Новий кросовер Citroen C5 Aircross в Україні – від 1,18 млн грн та версія Plug-In-гібрид

Citroen C5 Aircross отримав сучасніший дизайн та тепер має заряджену плагін-гібридну версію. Автомобіль зазнав планової модернізації ще на початку цього року. Зміни включають як оновлення передньої частини, так і новий світловий підпис задніх ліхтарів, що мають об’ємний 3D-ефект. А щоб салон нового Citroen C5 Aircross відповідав оновленому зовнішньому вигляду, він отримав 10-дюймовий сенсорний дисплей: новий великий екран має покращити ергономічність завдяки прямому доступу до органів управління системою «клімату» й вищої чіткості зображення інформації. Дефлектори на передній панелі тепер розташовуються під екраном і вони отримали новий, горизонтальний дизайн.

Бренд Citroen залишається відданим своїм традиціям в плані найкращого комфорту в салоні, саме тому новинка Citroen C5 Aircross оснащується новим поколінням сидінь Citroën Advanced Comfort. Це сидіння особливої конструкції, в яких використовується піноматеріал високої щільності та додатковий шар піни товщиною 15 мм. Виробник заявляє, що завдяки особливій піні, що не деформується з часом, сидіння тривалий час зберігають свої якості. Додатковий комфорт водієві та передньому пасажиру забезпечують функції обігріву та масажу.

Оновлений кросовер Citroen C5 Aircross на вибір покупців пропонує одразу декілька версій. По-перше, дизельні двигуни: 1.5 BlueHDi (130 к.с. та 300 Нм) або 2-літровий BlueHDi (180 к.с. та 400 Нм), обидва працюють у парі з 8-ступеневою АКПП та переднім приводом. По-друге, оновлений автомобіль відтепер може запропонувати покупцям гібридну версію Plug-in 1.6 PHEV 225 АКПП-8: поєднання бензинового 180-сильного двигуна PureTech з автоматичною коробкою передач EAT8 та електромотором потужністю 81 кВт (110 к.с.) забезпечують сумарно 225 «коней».

Крім того, кросовер Citroen C5 Aircross пропонує на вибір дві комплектації – FEEL PACK або SHINE PACK – з можливістю замовлення додаткових опцій для них. Вартість автомобіля Citroen C5 Aircross починається від 1 175 700 грн (1.5 BlueHDi 130 S&S АКПП-8 FEEL PACK). Гібридний кросовер Citroen C5 Aircross коштує від 1 847 900 грн (1.6 Plug-In 225 е-АКПП-8 SHINE PACK).

Більше коментарів!