Дебютував оновлений кросовер Citroen C5 Aircross, що для французького автомобільного бренду є одним з флагманів на ринку Європи та України. Автомобіль отримав нову зовнішність – загальні пропорції та розміри кузову залишились без змін, проте фари та ліхтарі, передній бампер, колісні диски змінилися досить помітно. Крім того, для нового варіанту Citroen C5 Aircross пропонуються і нова палітра кольорів та декоративних пакетів оздоблення.

Дебютував оновлений кросовер Citroen C5 Aircross

Окрім зовнішності, напевно, ще більш суттєво змінився салон автівки. Адже тепер SUV Citroen C5 Aircross отримав горизонтальний 10-дюймовий сенсорний дисплей, під яким розташовані вентиляційні дефлектори. Раніше передня панель відрізнялась іншим дизайном: дисплей був меншого розміру, а дефлектори вентиляції розміщувались справа та зліва від нього. Крім того, дещо оновилася центральна консоль: з’явився новий важіль АКПШ та перемикач режимів руху. Врешті-решт, оновилися навіть сидіння. Відтепер Citroen C5 Aircross отримує крісла Advanced Comfort нового покоління – з додатковим шаром для м’якості й комфорту посадки. Ще однією особливістю моделі, що забезпечує комфорт під час руху, є підвіска Progressive Hydraulic Cushions.

Дебютував оновлений кросовер Citroen C5 Aircross

Виробник особливу увагу акцентує не стільки на традиційних двигунах внутрішнього згоряння, скільки на інноваційному гібриді з можливістю підзарядки акумулятора від зовнішньої мережі. Такий гібрид дозволяє подолати шлях до 55 км виключно в електричному режимі, при живленні від акумулятора. Його загальна потужність складає 225 к.с., а крутний момент сягає 320 Нм. Проте всі версії автомобіля Citroen C5 Aircross – як звичайні, так і гібридна – мають лише передній привод. Хоча, наприклад, родич Peugeot 3008 у гібридній версії отримує ще більше потужності та повний привод.

Дебютував оновлений кросовер Citroen C5 Aircross

Продажі оновленого Citroen C5 Aircross у Європі стартують вже у першому кварталі цього року. Решті ринків доведеться зачекати.

Дебютував оновлений кросовер Citroen C5 Aircross