Учора Valve розпочала бета-тестування нового застосунку Steam для iOS та Android. В ньому представлений новий дизайн (над застарілістю старого Valve вже сама кепкує) – зокрема, з’явилася панель навігації внизу екрана зі швидким доступом до магазина, стрічки новин та розділу Steam Guard.

Але лише дизайном справа не обмежується: новий мобільний Steam побудований, за словами розробника, на цілком новій платформі, і має функції, яких нема в нинішньому додатку. Це, наприклад, можливість входити до акаунта на ПК за допомогою сканування QR-коду в розділі Steam Guard.

Також Valve зазначає, що в новому Steam реалізована вдосконалена Бібліотека, “розумніші” сповіщення та підтримка кількох акаунтів. При цьому “старі” функції, як-то перегляд крамниці, отримання кодів Steam Guard і підтвердження обмінів, також нікуди не поділися.

Усі зацікавлені в бета-тестуванні нового Steam запрошуються до спільноти Steam Mobile App, де можна знайти інструкції по встановленню застосунку та залишити відгуки про його роботу.