Компанія SKODA продемонструвала скетчі свого нового концепту VISION 7S, про який вже розповідали раніше. Нагадаємо: це має бути досить великий електромобіль, що отримає зручний салон для семи людей. При цьому концепт SKODA VISION 7S може запропонувати досить оригінальну схему посадки – лишень погляньте на минулі оприлюднені зображення. Але тоді була прихована зовнішність.

А тепер нові скетчі демонструють дизайн цього концепту SKODA VISION 7S. Отже: перед нами великий кросовер з Т-подібними фарами, широкою пласкою «решіткою радіатора» (у лапках – адже це електромобіль), похилим заднім склом. Також варто відзначити бокову лінію засклення з невеличкими прямокутними віконцями біля багажника та великі колісні диски. А ще очі одразу помічають характерні вертикальні прорізи попереду та позаду, ще й центральний з них пофарбований у помаранчевий колір.

Звісно, це лише скетчі – навіть не фото. Звісно, це лише скетчі концепту – навіть не серійної моделі. Але вони вже дають певний натяк на те, як буде виглядати майбутній великий електромобіль компанії, що має стати серійною версією концепту SKODA VISION 7S.