Розробники симулятора барселонського таксиста Taxi Life: A City Driving Simulator, польська студія Simteract, вирішили, що гра не буде виходити в Дочасному доступі наприкінці 2022 р., а замість цього вийде відразу у версії 1.0 у 2023 р.

Автори Taxi Life обіцяють відтворити у грі усю Барселону у масштабі 1:1. Більш ніж 200 реальних пам’яток цього привабливого для туристів міста: будівлі, монументи, парки й таке інше. Щоденне життя міста – час пік, перехожі, різноманітні дорожні пригоди. На вулицях Барси у Taxi Life працюють реальні правила дорожнього руху, яких слід дотримуватися.

Вам доведеться жити щоденним життям таксиста – шукати замовлення, вивчати вулиці міста, навіть спілкуватися з пасажирами. А ще ремонтувати автомобіль у разі аварій та кастомізувати його.

Для реалізації реалістичного трафіку у грі, автори Taxi Life: A City Driving Simulator використовують власне ПЗ Traffic AI, яке вони готові ліцензувати іншим розробникам. А за створення великого міста відповідало ПЗ City Generator, яке теж пропонується для ліцензування.

Реліз Taxi Life: A City Driving Simulator заплановано на ПК, PlayStation 5 та Xbox Series S|X тепер вже на 2023 р. Інша гра від Simteract, симулятор машиніста і власника залізничної компанії Train Life: A Railway Simulator вже вийшов у Дочасному доступі на Steam та Epic Games Store.