Асоціація експертів із зображення та звуку (EISA — Expert Imaging and Sound Association) оголосила цьогорічних переможців власної премії в різних категоріях. Серед них є навушники класу High-End, де перемога дісталася моделі з драйверами від українського виробника.

Заснована ще в 1985 році компанія Rinaro Isodynamics все ще займається динаміками для домашніх та автомобільних акустичних систем, а також для навушників. Вона має 25 власних технологій та 61 патент, а вироби компанії продаються у 55 країнах світу. 

Цьогоріч модель навушників Meze Audio Elite, яка й використовує драйвери компанії Rinaro Isodynamics, перемогла в категорії Hi-Fi. EISA не вперше відмічає драйвери цієї компанії.

«Elite від Meze використовує приголомшливий дизайн своїх попередніх навушників Empyrean і покращує його за допомогою нових динаміків із низьким рівнем спотворень, знову наданих українською Rinaro Isodynamics. Ці легкі, ультратонкі динаміки з подвійною котушкою – еволюція планарної магнітної технології – гарантують, що Elite з відкритою спинкою захоплюють своїм детальним відтворенням низьких частот та реалістичною звуковою сценою» — йдеться у висновку асоціації.

Щоправда, цінник у таких навушників трохи перехоплює подих — $4000.

Подивитися повний список переможців можна на сайті EISA.