Автомобіль Ford Bronco вже став новою «зіркою» в США, адже чудово поєднує позашляхові можливості та стиль «ретро» 1960-х років. Творці моделі вирішили додатково акцентувати на цьому увагу й створили нові версії позашляховика – зустрічаємо Ford Bronco Heritage Edition та Ford Bronco Heritage Limited Edition! Окрім двох версій, автомобілі також будуть доступні у двох типа кузова: «короткий» варіант Ford Bronco 2-door або великий Ford Bronco.

Обидва автомобілі легко упізнати за характерною зовнішністю: дах білого кольору Oxford White, 17-дюймові колеса з «олдскульними» дисками (чорні або білі), пластикові накладки на колісних арках, червоні літери «FORD» на білій решітці радіатора. До речі, за цією решіткою радіатора може ховатись один з двох двигунів – в залежності від обраної версії.

Так, позашляховик Ford Bronco Heritage Edition отримає 2,3-літровий 300-сильний «турбо» у парі з МКПШ або АКПШ. Версія Ford Bronco Heritage Limited Edition пропонує 2,7-літровий V6 на 330 к.с., що працює разом з 10-ступеневим «автоматом». Також для двох версій обов’язково додається спеціальна підвіска H.O.S.S. та шині для бездоріжжя.

Нарешті, відзначимо й салон автомобілів, де використовується тканина чи шкіра з оздобленням у стилі 60-х років (в залежності вод обраної версії). А світла передня панель прикрашена червоним написом «BRONCO» – натяк на оформлення передньої частини автомобіля.

Варто відзначити, що кросовер Ford Bronco Sport також отримає Heritage-версії. До речі, загалом компанія обіцяє випустити 1966 екземплярів кожної моделі у лімітованій серії, відповідно до року початку виробництва Ford Bronco – і це ще один натяк на повагу до історії моделі.